Düzce, 17 yılda 9. valisini de uğurluyor. 16 Şubat 2015 tarih ve 2015/7295 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Düzce Valiliği'ne atanan ve 09 Mart 2015 tarihinde göreve başlayan Düzce Valisi Ali Fidan, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı’na atandı.


1.5 yıldır Düzce'deydi

Yaklaşık bir buçuk yıldır yürüttüğü Düzce Valiliği görevinde başarılı işlere imza atan Vali Ali Fidan, artık Milli Savunma Bakanlığı'nda müsteşar olarak görevini sürdürecek.

Kısa sürede görev yapan bürokratlar arasına girdi

Öte yandan Vali Fidan, Düzce'de çok kısa sürede görev yapan bürokratlar arasına girdi. Tam verimli olmaya başladığı dönemde bir çok kamu görevlisinin tayin olduğu kentte, bir vali daha hiç beklenmedik bir zamanda Düzce'den ayrılıyor. Düzce şimdi 10. valisini beklerken, yeni gelecek valinin uzun soluklu olarak şehire hizmet etmesi temenni ediliyor. Büyüme ve gelişme adına hızlı adımlar atmak zorunda olan Düzce'nin tanışma ve alışma dönemi ile geçen süreler yüzünden zaman kaybettiği her ani atama gündeme gelen eleştiriler arasında yer alıyor.

Anayasa Komisyonu'na seçildi...

Diğer yandan eski Gölyaka Kaymakamılığı ve Eski Sayıştay Başlanlığı görevlerini yapan Recai Akyel Anayasa Mahkemesi Komisyonu'na seçildi.

C. ÜSTÜNER