Vali Ali İhsan Su "Düzce'nin İl Statüsüne Kavuşmasının Yıldönümü Mesajında Düzce’nin sahip olduğu turizmi, ekonomisi, eğitimi ve mevcut potansiyelleriyle ulaşmak istediği refah düzeyine doğru emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

 

Vali Su, “İlimizi bu günden daha güzel, daha müreffeh günlere taşıma gayreti içinde olacağız. İlimiz altyapıdan üstyapıya, eğitimden sağlığa, sosyal hizmetlerden spor ve kültür hizmetlerine varıncaya kadar her konuda önemli gelişmeler kaydetmiştir. Halen de birçok proje ve yatırım devam etmektedir. Önümüzdeki yıllarda da yapılacak yeni yatırımlarla Düzce çok daha gelişmiş bir şehir haline gelecektir. Bu vesileyle bu güne kadar Düzce’nin sorunlarının çözümünde destek olan ve katkıda bulunan tüm kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür ediyorum. Mutlu, huzurlu ve refah düzeyi daha yüksek bir gelecek temennisiyle saygı ve sevgiler sunuyorum.” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de Düzce'nin 9 Aralık 1999 tarihinde Türkiye'nin 81. vilayeti unvanını almasının 15. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Keleş, depremden bu yana büyük bir aşama kaydettiğini vurguladığı Düzce'de sonu gelmeyen hizmetlere imza atacaklarını ifade etti.
Ortaya koydukları ve koyacakları projeleri anlatan Keleş, “Göreve geldikten 8 ay sonra kurdelesini kestiğimiz Katı Atık Depolama Tesisini, kısa zaman içinde hizmete sokacağımız Kültür Merkezini, Şehirlerarası Otobüs Terminalini konuşmak istiyorum. Parlak bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerleyen Düzce'nin il olmasının üzerinden geçen 19. yıl dönümünde ise Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'ni, Medya Center'ı, genişletilmiş yeni haliyle birçok film ve diziye ev sahipliği yapacak olan Film Platosu'nu, turizm cenneti olarak adını altın harflerle yazdıracağımız yeni Düzce'yi konuşuyor olacağız. Türkiye'nin son ili Düzce'de sonu gelmeyen hizmetlere sizlerle birlikte imza atacağımızın sözünü veriyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. "

 


Haber; C.ÜSTÜNER