10 Nisan Polis Günü nedeni ile Ak Parti Düzce İl teşkilatı ve Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ile Fevai Arslan İl Emniyet Müdürü Ali Gezer’i makamında ziyaret etti. 3 yıldır il emniyet müdürü olarak görev yapan Gezer’e ziyaretin 167. Kuruluş yıldönümü ne denk geldiğini söyleyen Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce için iç güvenliği adına her türlü yardımda bulunacaklarını dile getirirken, Gezer ise Düzce’nin değişik bir nüfus yapısına sahip olduğunu dile getirdi.
Gezer, “167. kuruluş yıldönümü nedeniyle bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine her şeyden önce bu inceliği gösterdikleri için teşkilatım adına saygılarımı arz ediyorum. Meclis çalışmaları nedeniyle uzun süredir gelmek istiyorlardı ama gelemiyorlardı. Bu hafta tam da zamanında gelmiş oldular. İlimiz sosyal yönden gelişen bir ildir. İki büyük metropolden gelişen bir ildir. Değişik bir nüfus yapısında  ikamet var. 3 yıldır bu hizmetteyim. Kutlama başlangıcında bizi yalnız bırakmadılar sayın vekillerimiz” dedi.
Milletvekili İbrahim Korkmaz ise , İç Güvenliğin sağlanması için tüm yardımları bu zamana kadar yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.
Korkmaz, “167. kuruluş yıldönümü dolayısı ile yaptığımız bu ziyaret aslında biraz gecikmiş bir ziyaret. Müdürümüzün de dediği gibi meclis çalışmalarımız olduğundan bugün ziyaret edebildik. Teşkilatımızın çalışmalarına güveniyoruz ve bu konuda her türlü destek vermeye hazırız. Polis teşkilatımızın bu güzel gününü kutluyoruz. İnşallah daha iyi bir yerlere geleceğini düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.