PTT’nin kuruluşunun 176. Yıl geleneksel hale getirilen kutlama etkinliği bu yıl da tekrarlandı. Düzce PTT Merkez Müdürlüğü Binası’nda bugün işlem yaptıran 176. müşteriye çeşitli hediyeler takdim edildi. 15 Temmuz Şehitler Günü anısına özel olarak basılan pul en çok dikkat çeken hediye oldu.

Hediyeleri 176. müşteriye takdim eden Düzce PTT Baş Müdürü Recai Akgül şunları söyledi; “PTT’mizin 176. Yıldönümü nedeniyle 176. müşterimize geleneksel olarak hediyelerini takdim ettik. PTT’miz hizmet çeşitliliği olarak 300’ün üzerinde işlem yapmaktadır. Düzce’mizde 8 tane şubemiz bulunmakta. Tüm ilçelerimizde 1’er PTT Merkez Müdürlüğümüz bulunmaktadır. PTT olarak insanlarımıza en iyi hizmeti yapmak gayretindeyiz. Dağıtım yönünden sorunlarımızı giderdik. Biraz memur eksiğimiz var inşallah yılsonuna kadar bu eksiği de gidereceğiz.”

PTT’ye arkadaşının bir işi olduğu için gelen 176 numaralı müşteri Cevdet Ergün ise şu ifadelerde bulundu; “Benim aslında işim yoktu. Arkadaşıma yardım etmek amacıyla geldim kendisi işte onun için geldim aslında. Onun işini halletmek için geldiğinde böyle bir şeyle karşılaşacağımı bilmiyordum.”