AK Parti il Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi Eğitim Programına katılmak üzere Düzce'ye gelen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu'nun da katıldığı ziyarette konuşan İsmail bayram, Özhaseki'nin çalışmalarının örnek teşkil ettiğini belirtti.

Örnek Olmalı

Bayram, “Kayseri tüm belediye başkanlarının şehircilik açısından örnek aldığı bir şehir. Sizin de uzun yıllar Kayseri'de belediye başkanlığı yapmanız tecrübelerinizin kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Bu birikimleri de paylaşmak adına bugün siyaset akademisinde bize ders vereceksiniz. Başarılı çalışmların türkiye'nin her yerinde örnek olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Belediyecilikte en üst düzeydeyiz

Ak Parti belediyeleri olarak en üst düzeyde olduklarını ifade eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise Düzce'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Özhaseki, “Türkiye'nin önemli ve şirin kentlerinden birisine geldim. Yıllardır gelemediğim Düzce'de dostlarımızla hasret gidereceğiz. Partimizin siyaset akademisinde belediye başkanlarımız ve bir çok konuda uzman arkadaşlarımız şehirlere gelerek bilgi ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz. 19 yıldır belediye başkanıyım. Bilgilerimi paylaşmaya çalışıyorum. Ben sadece anlatmak için değil, gördüklerimden de ders almak için geziyorum. Çünkü belediyecilik budur. ilk belediye başkanı seçildiğim günden bu yana diğer şehirlerdeki başarılı belediye başkanlarının çalışmAlarından örnekleri şehrime taşımaya çalışıyorum.”dedi.

Belediye başkanı İsmail Bayram ziyarette Özhaseki'ye hat tablosu hediye etti.

Haber: S. KAŞKIR