Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nusret Özsoy, geride bıraktığımız 2011 yılının değerlendirmesini yaparken, Düzce’de çok ciddi anlamda sıkıntı yaşanmadığını ve Düzce’nin gidişatının iyi yönde olduğuna inandığını belirtti. Özsoy, Düzce’nin 2012 yılında atılım yapacağını vurguladı.

Özsoy, “ 2011 yılının çok büyük sıkıntılarla geçtiğine inanmıyorum. Ekonomik anlamda dünya genelinde sıkıntı olmasına rağmen Düzce’de çok büyük sıkıntı da yaşandığını düşünmüyorum. Düzce şuanda ciddi projelerin temellerini atmış durumda. Bunlar büyük projeler olduğu için bir seneye sığacak projeler değil. Düzce’nin gidişatının her anlamda iyi olduğunu düşünüyorum. Bir takım eksiklikler olmasına rağmen iyi idare edildiğini düşünüyorum. Düzce’de 2012 de projeler hayata geçirildiğinde Türkiye’nin parlayan yıldızı haline geleceğini düşünüyorum.” Dedi.

Düzce’de sanayileşmenin yavaş yavaş sona geldiğini ifade eden Özsoy, bundan sonra çok büyük beklentiler içinde olunmaması gerektiğini vurgulayarak, mevcut fabrikaların daha iyi çalışmasının temenni edileceğini belirtti.

Özsoy, “ Sanayi anlamında baktığınızda Düzce’nin