Vali Ali Fidan, mesajında yeni bir yılın, geçen zamanın bir değerlendirmesini yaparak olumsuzluklardan ders çıkarmanın yanı sıra, geleceğe ilişkin plan ve hedeflerin yeniden gözden geçirilmesine fırsat sağlayan yeni bir başlangıç olduğuna dikkat çekti.

FİDAN: işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz

2015 yılını gerek küresel ölçekte, gerekse ülkemiz ve ilimizde önemli olayların ve birçok değişimin yaşandığı bir yıl olarak değerlendiren Fidan,   Düzce’de özellikle kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve süratli bir şekilde yürütülmesine yönelik tüm kurum ve kuruluşların gösterdiği çabaların artarak devam edeceğini belirtti. Fidan, “2016 yılında da, sahip olduğumuz potansiyeli, kaynaklarımızı ve zamanımızı Düzce’mizin daha müreffeh daha huzurlu ve geleceğe güvenle bakan bir il olması için değerlendirerek,  toplumun tüm kesimleriyle işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.  2016 yılının ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur ve refah getirmesi temennisiyle, saygıdeğer Düzcelilerin ve çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim.” ifadelerini kullandı. 

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise 2016 yılı için yayınladığı mesajda tüm vatandaşlar için sağlık ve huzur diledi. Düzce belediyesi olarak tüm hizmetlerin insan odaklı olarak yapıldığını vurgulayan Başkan Keleş ‘ Hizmetlerin tek ölçüsü vardır, o da insandır. Tüm çabalarımız, faaliyetlerimiz bu şehirde yaşayan herkesin refah ve huzuru içindir’ dedi.
KELEŞ: asfaltlamada hedefimize ulaştık

2015 yılında şehir genelinde fiziki yapılaşmadan sosyal ve kültürel gelişimlere kadar her alanda yatırım projelerini hayata geçirdiklerini belirten Başkan Mehmet Keleş, yılın genel değerlendirmesi olarak şu görüşlere yer verdi “ Yıl içinde programladığımız tüm işlerimiz için çalıştık. Bazılarını tamamladık, bazıları devam ediyor, bazıları da proje süresi içinde yürütülecek. Özellikle de asfaltlamada hedefimize ulaştık.Çevre yollarımızla ilgili saha çalışmalarına başladık, bir kısmında kamulaştırma görüşmeleri yapılıyor. Doğalgaz yatırımları için birçok bölgemizde alt yapı çalışmalarını tamamladık ve gaz verilmesi sağlandı. Ulaştırma ağı üzerinde ciddi adımlar atıldı. Otobüs filomuz zenginleştirildi ve yeni güzergahlar açıldı. Uzun zamandır beklenen Beçi ve Muncurlu hatları ulaşım ağı içine alındı. Düzce Lisesi Parkı, Küçüksu Parkı ve Nikah salonu için saha ve inşaat çalışmalarına geçildi. Bu projeler tamamlanma aşamasına geldi. Kentsel dönüşüm projeleri, park ve bahçe düzenlemeleri, Erguvan tesislerinin halkın kullanımına açılması gibi birçok proje de hayata geçirildi. Alt ve üst yapıda daha birçok proje yıl içinde uygulandı.”dedi.

Hizmetleri zamana yaydık!

 Başkan Mehmet Keleş, Düzce’nin yatırım projeleri ile kalkınacağını ve güçleneceğini işaret ederek, ‘ Süregelen işlerimiz var. Bunlar zamana yayılmıştır. Bunlar için de tüm hizmet birimlerimiz koordineli olarak çalışmaktadır’ dedi. 

Haber;S.KAŞKIR