Düzce'li 2016 yılına "merhaba" derken, 2015 yılından arta kalan iş ve icraatların  artık tamamlanmasını ve yeni projelerin uygulamaya konulmasını bekliyor.
 
1 Kasım 2015 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (Akp)'nin Düzce'de elde ettiği  yüzde 70,8'lik rekor sonucun 2016 yılında rekor hizmetlere dönüşmesi bekleniyor.
 
YARIM İŞLERİ KONUŞMAYALIM  
Düzce'de yerel ve genel anlamda yarım bekleyen iş ve icraatların artık konuşulması dahi halkı çileden çıkarıyor. 1995 yılında temeli atılan 6 bin 745, 32 metrekare kapalı alana sahip 415 kişilik büyük salonu, 136 kişilik küçük salon, sergi salonu, atölyeler ve büroların bulunduğu Kültür Merkezi inşaatı bir türlü bitirilemedi.
 
TERMİNAL DE BEKLEYENLER ARASINDA
Düzce için büyük bir ihtiyaç olan Düzce Terminali'nin de uzun zamandır bitiremeyen çalışmalar arasında başı çekiyor.. Terminal de Kültür Merkezi gibi tek belediye başkanı dönemine sığmayan çalışmalar arasında dikkat çekiyor.
 
OSB VE OTOBAN BAĞLANTISI...
Terminalle bağlantılı olan OSB'nin otobana bağlantısının sağlanması da uzun zamandır konuşulan ancak "mesafe alınan icraatlar" arasında başı çekmesi  "yüreğimizi ferahlatan bir icraat" olarak bir an evvel açılıp hizmete gireceği günü "özlemle beklediğimiz icraatlar" arasında bulunuyor.Özellikle son iki dönemin Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir'in "otoban bağlantısı" konusunda Karayolları ve yetkili bakanlarla ciddi girişimde bulunmasının bu engeli aşmada etkili olduğu biliniyor.Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in "OSB ve otoban bağlantısı"  konusunda milletvekilleri ile  ortak hareket etmesinin sorunun çözümünde etkili olduğunu belirtmemiz gerekiyor. OSB'nin terminalle birlikte Otoban bağlantısının tamamlanması halinde seçilmişlerin ortak hareket etmesi halinde bir çok işin üstesinden gelineceğinin kanıtlandığı bir icraat olarak anımsanacak.
 
Dile getirdiğimiz bu iş ve icraatları Düzceli artık duymak istemiyor. Düzceli yeni yılda "YENİ İŞ VE İCRAATLAR"ın eyleme geçirileceği günleri özlemle bekliyor.Düzceli Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarına verdiği yüzde 70.8'lik desteğin semeresini bekliyor.      
 

Haber;E.TAYHAN