İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Kızılay Huzurevi için büyükşehir belediyesinde yaptığı görüşmelerin ardından bu kez Yüksek Hızlı Tren (YHT) için Ankara'da temaslarda bulundu.

Son günlerde Düzce'de çok konuşulan ve her kesimden desteğin sağlandığı Yüksek Hızlı Tren'in Düzce'den geçmesine yönelik talepleri İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, parti genel merkezine ileterek destek istedi.

"Her şey daha büyük ve daha yaşanılabilir bir Düzce için"
Yaptığı görüşmelere ilişkin yazılı açıklamada bulunan İl Başkanı Er, "Yol medeniyettir" anlayışı ile kentimize büyük katkı sağlayacağına inandığımız ve YHT'in Düzce’den geçmesi ile alakalı yapılmakta olan çalışmalara gönülden destek verdiğimizi belirtmek isteriz. Sadece Düzce’nin değil birçok kentin de faydalanacağına inandığımız YHT'in Düzce üzerinden geçmesi projesi ile alakalı üzerimize düşen sorumlulukları bir siyasi parti olmamız bilinci ile yapmaya devam ediyoruz. Genel Başkanımızın yönlendirmesi ile bölge Milletvekilimiz Sayın Ümit Dikbayır’a, İl Başkan Yardımcımız Sayın Sezgin Kemal ile sunduğumuz proje ile alakalı olarak 21 Ocak tarihinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e de ayrıca bir sunum yapıp projemizin gerçekleşmesi adına lobi faaliyetleri ve meclis çalışmalarına katkı sağlayacağız. Bu tip projelerde farklı bir kaç alternatifin var olması son derece doğaldır. Yöneticilerin hangi alternatif doğrultusunda karar vereceğinin belirlenmesinde ise kamuoyu baskısının ve kentin arzusunun çok önemsendiği ve önemli olduğu aşikardır. Verilecek olan kararda sadece fizibilite ve bürokratik tecrübe ve kanaatler değil kamuoyunun baskı ve isteğinin de çok önemli olduğunun bilinci ile kentimizde düzenlenen imza kampanyasını destekliyor İYİ Parti olarak da katkı sağlayacağımızı bildirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Her şey daha büyük ve daha yaşanılabilir bir Düzce için. Önce Düzce diyoruz." ifadelerini kullandı.