Hastane bahçesinde perişanlık

Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı tarafından işletilen kantinin kapısına kilit vurulmasının ardından hastane bahçesinde Konuralp Belediyesinin özel bir şahsın işletmesine verdiği büfe de kalktı. Yetkililerden alınan bilgiye göre,vergi levhasız, fiş kesilmeden satış yapılan büfe, rektörlük güvenlikçilerinin büfe ve çevresini fotoğraflayarak tuttuğu raporlar ve rektörlüğün Konuralp belediyesi ve emniyete yaptığı şikayetler sonucu kaçtı.

 

19 HAZİRAN'DA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ "ÖZEL ŞAHISLAR DEVREDE" BAŞLIKLI HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

Üniversite hastanesinde idareciler arası çekişmeler nedeniyle kantin ihalesinin gecikmesiyle olan vatandaşa oldu. 1 hafta önce büfenin kapatılmasıyla üniversitede hasta ve hasta yakınlarının bir su dahi alabileceği mekan da kalmadı. En yakın market Konuralp ve Beçi'de yer alırken hastaların çektiği eziyet ikiye katlandı.

İhale tarihi açıklandı

Rektörlük, yaklaşık 14 gün önce hastane başhekimliğinden ihale yetkisini devralmış, bir hafta içinde hazırlıkların tamamlanarak ihaleye çıkacağı bildirilmişti.ve rektörlükten ihale tarihine ilişkin açıklama bugün yapıldı. 22 temmuz'da ihaleye çıkılacağı açıklanan kantin için tahmin edilen bedel 110 bin 400 Tl, geçici teminat ise 33 bin 120 TL olarak belirlendi. Daha önce vakıf tarafından 3 yıllığına kiralanan kantin üniversite ihalesine göre 1 yıl süreli işletilecek. 1 yılın sonunda tekrar ihale yapılacak. 


Haber: S. KAŞKIR