Yarın Kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Vali Vasip Şahin'i ziyaret eden Necdet Bıcakçı İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Elif Öznur Keskin ve anasınıfı öğrencisi Elanur Çelik, ilk olarak Vali Şahin'e çiçek takdim etti. Anasınıfı öğrencisi Elanur Çelik'in yaptığı resimlere bakan Vali Şahin, Elanur Çelik'e büyük ilgi gösterdi. Daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile Vali Vasip Şahin'in koltuğuna Necdet Bıcakçı İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Elif Öznur Keskin oturdu. Elif Öznur Keskin Düzce'nin ilk bayan Valisi oldu. Vali Şahin'in koltuğuna oturan Elif Öznur Keskin, ilk olarak 23 nisanın anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Konuşmasının ardından Milli Eğitim Müdürü'ne dönerek aile öğretmenliği projesinin ne durumda olduğunu ifade etti. Milli Eğitim Müdür Yusuf Sezer, aile öğretmenliğinde çok güzel sonuçlar aldıklarını ve ailelerden güzel tepkiler geldiğini ifade ederek, çalışmalardan son derece memnun olduğunu vurguladı. Milli Eğitim Müdür Yusuf Sezer'den aldığı bilgilerden sonra Düzce ile ilgili düşüncelerini aktaran yeni vali Keskin, eğitim konusu üzerinde durdu. Daha sonra Sosyal Hizmetler İl Müdürü'nü telefonla arayan Vali Elif Öznur Keskin, sosyal hizmetlerin sevgi evleri ile ilgili çalışmalar hakkında telefonla bilgi aldı.

27852

Güvenlik konusunu da atlamayan Vali Elif Öznur Keskin, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer'i de arayarak sokak çocukları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kitap okuma ile ilgili çalışmalar yapılması gerektiğini belirten Elif Öznur Keskin, halka yönelik kursların açılmasını köylerde hala okuma yazma bilmeyen insanların olduğunu vurguladı.

27853

Vali Vasip Şahin'in makamında oturan Elif Öznur Keskin, büyüyünce Milli Eğitim Müfettişi olmak istediğini belirtti. Son olarak Elif Öznur Keskin ve Elanur Çelik'e Vali Vasip Şahin hediyelerini takdim etti.

 27854

Haber; R. BAL