Düzce Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesinde yapımı tamamlanan Kültür Merkezi ikinci kez düzenlenen şovla açılarak hizmete girdi.





İlk olarak Kurban Bayramı’nda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından açılan ve bayramlaşma merasiminin yapıldığı merkezde ikinci açılış büyük bir şovla gerçekleşti.





Açılış için Kültür Merkezi ışıklarla donatıldı. Müzik dinletisi ve çeşitli organizasyonlar yapıldı. Merkezin açılışına Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Alay Komutanı Yılmaz Özdemir, Yazar İskender Pala, bazı kurum müdürleri, daire amirleri, belediye çalışanları ve davetliler katıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ile Ayşe Keşir’in yanı sıra İl Başkanı Hikmet Keskin açılışta yer almadı.
Açılış kurdelesi kesimi öncesi İl Müftüsü Selami Emen tarafından dua edildi. Protokol üyeleri açılış kurdelesini hep birlikte kesti. Açılışta birlikte büyül bir havai fişek gösterisi sergilendi.



Açılışın ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Düzce’de görevli öğretmenler, İskender Pala'nın yazdığı, Hidayet Erdinç'in yönettiği ‘Jennifer’ın Düğünü’ isimli sergilenen oyunu izledi.