Düzce’nin sorunları bitmek bilmiyor. Onarım ve altyapı gerekçesiyle şehir merkezinde yarım bırakılan çalışmalar özellikle yağmurun etkili olduğu şu günlerde vatandaşları mağdur ediyor. Yollarda oluşan göletler bir çok cadde ve sokakta yayalara geçit vermezken araçlar da su deryasını yarıp yollarına devam ediyor. Haber merkezimizi arayarak, Düzce’nin göbeğinde oluşan derin su birikintilerini eleştiren vatandaşlar, konuya esprili bir şekilde yaklaşıp “balık atalım” derken, ortak sitemleri “Ne zaman yapılacak bu yollar?” oluyor.

En az 20 defa Beyaz Masa’yı aradık”

Çavuşlar, Sancaklar ve Karaca mahallelerinden sonra tepki seslerinin yükseldiği son adres, Camikebir Mahallesi Anıtpark İş Merkezi önü oldu. İş merkezinin önündeki kaldırım, bir otelin inşaatının elektrik tesisatı için kazıldı ve 3 aydır onarılmadı. Esnaf şikayetçi. Konuyla ilgili belediyeyi en az 20 kere aradığını söyleyen Fatih Özçelik şunları söyledi: “Otelin güzel görünmesi için Kaldırımları kestiler. Kabloları aşağı gömdüler. Buraya kadar her şey güzel. Burayı da belediyenin yapacağı söylendi. En az 20 defa Beyaz Masa’yı aradık. Her seferinde “Biz dosyanızı oluşturduk” deniyor. Bugün yine aradım “Hava yağmurlu çalışamıyoruz” denildi.”

Allah’ın dağındaki köyleri mahalle yapacağına gelsin dibindeki mahalleye baksın”

“3 aydır gelen giden yok.” diyerek soruna çözüm bulunmamasına tepki gösteren Özçelik, “Esnaf ümidini kesti kendi çözümünü kendisi bulmaya başladı.” dedi. Özçelik şöyle devam etti: “Etraftaki herkes şikayetçi. İnsanlar bu çamuru geçip dükkana gelmiyor. Dükkanın içini arındıramıyoruz artık çamurdan. Ve burası valiliğe 20 metre uzaklıkta. Ne yapalım? Kendimiz alıp taşları biz mi dizelim? Biz de müşteriler de mağduruz. Allah’ın dağındaki köyleri mahalle yapacağına gelsin dibindeki mahallesine baksın. Burası merkez!”