TOKİ tarafından Çamköy Mahallesi’ne sosyal güvenceden yoksun, fakir ve yardıma muhtaç durumdaki vatandaşların konut ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla inşa edilen 240 adet konut satışına talep yok. Daha önce Düzce Valiliği tarafından 2012 yılı Ağustos ve Eylül aylarında 2 kez daha duyuru yapılmıştı.
Çamköy’de ikamet eden vatandaşların dışarıdan kimseyi istemeyerek protesto ettiği konutlar beklenen ilgiyi görmedi.
Konut projesinde yeterli başvuru sayısına ulaşılamaması nedeniyle 3. kez duyuru yapan Düzce Valiliği talep toplama süresinin 25.02.2013 tarihinden başlamak üzere 10 (on) gün uzatıldığını duyurdu.
Yapılan açıklamada Söz konuşu konutlar için Çamköy Mahallesinde ikamet eden vatandaşların öncelikli olduğu bildirilirken, buradan yeterli başvuru alınamaması durumunda Camikebir, Çay, Ağa köyü ve Akpınar Mahallesinde ikamet eden vatandaşların, yine yeterli başvuru sayışına ulaşılamaması durumunda Düzce merkezde ikamet eden vatandaşlardan en az 3 (üç) yıldır ikamet edenlerin başvurularını şahsen 25.02.2013 / 06.03.2013 tarihleri arasında başvuru formu ve gerekli belgelerle birlikte Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yapmaları istendi.

Haber: S. KAŞKIR