Belediye ve Emniyet Müdürlüğünün ortak çalışması neticesinde ilimize mobeseler yerleştirilmeye başlandı. Düzce 40 Adet Kamera İle 31 Noktadan Gözlenecek. Düzce Belediyesi ve Düzce Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa çalışmaları sonucunda kent Güvenlik yönetim sistemi sözleşmesi Düzce Belediye Başkanlığında, Belediye Başkanı İsmail Bayram ve İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman'ın protokol sözleşmesi imzalanması ile yapıldı. Protokolü imzalamdan önce konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, “İhalesi ve kurulma çalışmaları tamamlandı. 28 noktaya 28 görüntüleme kamerası, 3 noktaya 12 plaka tanıma sistemi kurulacak ve toplamda 31 noktada 40 mobese mart ayında hizmete girecek.” dedi.

Düzce'de ki emniyetin üst seviyeye çıktığını bildiren Başkan Bayram: “ Uzun zamandır beklenen bir projeydi. İl Emniyet müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu mobese sistemleri olayın tespiti ve müdahalesi noktasında önemli çalışmadır. Tüm kurumlarla iş birliği içindeyiz. Anlaşmamız tüm Düzceli hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman'ın ataması ile ilgilide açıklamalarda bulunan Başkan Bayram: “İl Emniyet Müdürlüğüne yeni bir emniyet müdürü atanmış. Fakat görev değişikliği yapılmamıştır. Bir Düzceli olarak Zekeriya bey'e şükranlarımı sunuyorum. Düzce iline göreve geldiğinden beri yaptığı çalışmalarda bir numaralı emniyet yetkilisi olduğunu göstermiştir. Emniyetin yapılanmasından geliştirilmesine kadar bir çok işlemler yapan Zekeriya bey'e emeklilik hayatında mutlu, başarılı Düzce Emniyet'inde yaptığı çalışmalar kadar güzel bir hayata geçirir” şeklinde konuştu.

Ardından Belediye Başkanı İsmail Bayram ve İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman hazırlanan protokolü imzaladı.