Düzce Bakkallar ve Bayiiler Esnaf Odası başkanlığını 32 yıldır sürdüren Kemal Şamandar son kongrede kendisi aday olmamış kızını aday göstermişti. Kongrelerin tecrübeli ismi Kemal Şamandar bu kongreyide kaybetmedi ve bu kez kızını başkanlık koltuğuna oturtu.
Bakkallar ve Bayiiler Esnaf Odası'nda yapılan devir teslim töreninde belkide hiçbir devir teslim töreninde yaşanmayan mutluluk vardı. Baba Kemal Şamandar yapılan seçimlerin çok iyi geçtiğini çok güzel bir sonuç aldığını söyledi. Kongrede yer yeterli olamadığı için sıkıntılar yaşadığını ve yanlış anlaşılmalara neden olduğunu açıkladı. 32 yıldan beri bana güvenen ve beni bu koltukta oturtan üye arkadaşlarıma, ekibime oy veren ve vermeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim dedi.
Babasından başkanlık görevini devralan Vildan Şamandar bölgemizdeki Bakkal ve Bayi esnafımıza en iyi hizmeti vermeyi hedefledik. Bu noktada esnafımızdan aldığımız destekle bugün buradayız. İnanıyoruz ki yapacağımız hizmetlerle bize verilen bu göreve layık olduğumuzu kanıtlayacağız. Bize güvenip yanımızda olan desteklerini esirgemeyen esnafımızı mahcup etmeyeceğiz.
Bana yıllardır emeği geçen bugüne gelmemin en büyük mimarı başkanım ve aynı zamanda babam Sayın Kemal Şamandar’a hepinizin huzurunda şükranlarımı sunuyorum dedi.