1994 yılında makina sanayi ticaret şirketini kuran, 2011 yılında çalışma alanına uluslararası nakliyat ve lojistik faaliyetini de ekleyerek Yıldırımlar lastik Kaplama ve Lojistik Grubu haline gelen Düzce’nin büyüyen gücü 34 yıllık geleneği sürdürdü. 1983 yılında bir lastik tamiratı atölyesi olarak faaliyetine başlayan şirketin çalışanları ve müşterilerine 34 yıldır sergilediği vefa örneği, bu yıl da aynı coşkuyla düzenlenen geleneksel davette yeniden yaşandı.

Yıldırımlar lastik Kaplama ve Lojistik Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yıldırım tarafından Acaroğlu Restaurant’ta düzenlenen özel geceye Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kayıkçı, iş adamları, firma ile bayi temsilcileri ve Yıldırımlar Lastik Kaplama ve Lojistik Grubu’nun çalışanları katıldı.



Davet, gecenin sunuculuğunu yapan ünlü model ve oyuncu Cansu Taşkın’ın Yıldırımlar Lastik Kaplama ve Lojistik Grubu’nun tarhiçesiyle ilgili verdiği bilgilerle başladı. Taşkın’ın anonsuyla sahneye gelen Yıldırım, misafirleri selamladı.

Program canlı müzik eşliğinde yenilen yemekle devam etti.



Özel gece hakkındaki duygu ve düşüncelerini Öncü Haber aracılığıyla dile getiren Yıldırımlar lastik Kaplama ve Lojistik Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yıldırım, “Daveti müşterilerimizin personellerimizle kaynaşması adına düzenledik. Arkadaşlarımız bizi yalnız bırakmadı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gelecek yıllarda da devamını getirmeyi temenni ediyorum” şeklinde konuştu.



Gecenin sunucusu ünlü model ve oyuncu Cansu Taşkın ise Öncü Haber’e yaptığı açıklamada, Düzce’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.



Düzce insanının sıcakkanlı olduğunu belirten Taşkın, “Düzce’deki dostlarımızla bir aradayız. Güzel bir akşam olacağından şüphemiz yok. Yağmur nedeniyle Düzce’yi gezemedim. Tekrar gelmeyi çok istiyorum” dedi.

Haber:Y.SEVER