TBMM Başkanı seçimi tamamlandı. TBMM Geçici Başkanı Deniz Baykal başkanlığında toplanan Meclis'de yapılan seçimde yeni başkan üçüncü turda seçildi. AK Parti adayı İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman, Meclis'in yeni başkanı olarak seçildi. Üçüncü tur oylamada seçilen Kahraman 316 üyenin oyu ile başkan seçildi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 26’inci dönem parlamentosunda 3. oylamada 316 oy ile 27. Meclis Başkanı olan AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman’ı tebrik etti. Keskin, “ 1 Kasım 2015 seçimlerinin ardından meclisin faaliyete geçmesini sağlayacak olan Meclis Başkanlığının seçimlerinde AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman’ın başkanlığa seçilmesi bizi mutlu etmiştir. Bundan sonraki süreçte meclisin ağır sorumluluğu yüklenecek ve muvaffakiyetle görevini yerine getireceğinden şüphemiz olmadığı Meclis Başkanımızın hem ülkemiz hem de parlamentomuz adına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de ,”kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi: “Demokrasimizin en önemli kurumlarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne Başkan seçilmenizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Başkanlığınızın, Türkiye’nin adaletle kalkınma yolunda birlik, beraberlik, huzur ve mutluluğuna sağlayacağı eşsiz katkılar için şimdiden şükranlarımızı sunuyor, Düzceli hemşerilerim adına samimi muhabbet ve hürmetlerimizi arz ediyorum.”