Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre 40 kişinin istihdamı için, Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğinde okullara temizlik, bakım, onarım alanında 40 kişiye yönelik Toplum Yararına Programlar düzenlenecek. Program 1 Aralık 2016 ile 16 Haziran 2017 tarihleri arasında 6 buçuk ay süreyle gerçekleşecek.

Ayrıca program süresince katılımcılar 4857 sayılı iş kanunu kapsamında çalıştırılacak olup, çalışanlara asgari ücret üzerinden aylık ödemeler yapılacak.

Programa katılabilmek için şartlar ise şöyle; “İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaz, 18 yaşını tamamlamış olmak, İŞKUR’un düzenlediği kurslara son 6 ay içinde katılmamış olmak, Düzce merkezde ikamet ediyor olmak, emekli ve malul aylığı almamak, Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) harici öğrenci olmamak, TYP’den 1 yılda en fazla 9 ay yararlanma.”

Müracaatlar için son başvurular; 18 Kasım Cuma mesai bitimine kadar şahsen Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne ya da iskur.gov.tr adresli web sayfasından 20 Kasım Pazar saat 24.00’a kadar yapılacak