Düzce, Bakanlar Kurulu üyelerini ağırlamaya devam ediyor. 10 Ağustos tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Düzce’ye Bakan ziyaretleri arttı. Ak parti merkez ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek halkla bir araya gelen Bakanlar, akşamları da vatandaşlarla birlikte iftar yemeğine katılıyorlar.

Ak Parti’nin Düzce’deki Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarına destek vermek üzere gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın ardından kabinenin diğer isimlerinden biri olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı 26 Temmuz Cumartesi günü Düzce’de ağırlanacak.


Adalet Bakanı Bozdağ’ın ilk olarak Düzce Valiliğini ziyaret edecek. Saat 11.00’de Düzce vailiğin ardından Düzce belediyesine geçecek olan Bakan Bozdağ, öğlen namazının ardından ilçe ziyaretlerine başlayacak. Kaynaşlı, Yığılca, Cumayeri’nde halkla buluşarak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek isteyecek olan Bozdağ, orucunu ise Gölyaka’da açacak.


Bakan Bozdağ’ın ilçe ziyaretleri arasında Çilimli’ye uğrayarak yapımı tamamlanan T Tipi Cezaevini incelemesi de bekleniyor…

Gölyaka’da iftarını açtıktan sonra Bozdağ’ın Düzce Programının Gümüşova Belediyesinin düzenlediği ramazan programına katılımla sona ereceği öğrenildi.