Düzce şehir merkezinin otopark sorununu ortadan kaldıracak projenin çalışmaları devam ediyor.
Bu konuda çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı İsmail Bayram katlı otoparkı 2010 yılında hizmete sunabilmenin peşinde.
300 araç kapasiteli olacak şekilde inşa edilecek katlı otopark için gerekli olan 5 milyon 200 bin TL için İller Bankası'ndan kredi alınacak.
İl Özel İdaresi yanında bulunan alana yapılması planlanan katlı otopark için çalışmalara hız veren Düzce Belediyesi projeyi 2010 yılı içerisinde tamamlamak istiyor. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, arsa sahibi ile görüşmelerini sürdürüyor. Toplam inşaat alanı 9 bin 951 metre kare olacak olan katlı otopark, bodrum+zemin+1. kat+ çatı olarak inşaa edilecek. Bodrum ve zemin 2 bin 200 metrekare, 1. kat 2 bin 300 metrekare ve çatı ise 951 metrekare alana sahip olacak. Yap-işlet modeli üzerinde duran Düzce Belediyesi, talep olmadığı takdirde projeyi kendi imkanları ile hayata geçirecek. Düzce Belediye Meclisi
katlı otopark için gerekli olan 5 milyon 200 bin TL için Belediye Başkanı İsmail Bayram'a borçlanma yetkisi verdi. Başkan Bayram bugün Ankara'da İller Bankası'ndan katlı otopark için kredi isteyecek. Düzce Belediyesi, 2010 yılında katlı otopark projesini tamamlayıp Düzce halkının hizmetine sunmayı amaçlıyor.