Giresun'da şiddetli sağanak sonucu meydana gelen sel felaketinde 2'si asker 7 kişi hayatını kaybetti. 17 binanın yıkıldığı, 361 yapının hasar gördüğü Dereli ilçesi ve çevre ilçelerde selin izleri silinmeye çalışılıyor. Ekipler, sel felaketinde 3´ü jandarma personeli kayıp 9 kişiyi arama çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatıyla, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman 4 personeli ve tam donanımlı su altı arama kurtarma ve arama kurtarma araçları ile Giresun’daki sel bölgesine gitti.

“Burada Çok Büyük Felaket Yaşandı”

Düzce’den gönderilen ekipler, selde kaybolan vatandaşları arama kurtarma çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütürken, Düzce İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman, Öncü Haber Muhabiri’ne telefonda yaptığı açıklamada, “Burada çok büyük bir felaket yaşandı. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri olarak, sel felaketinde kaybolan vatandaşlarımızı arama kurtarma faaliyetlerini sürdürüyoruz. Düzce’den 5 personelimiz ve tam donanımlı 2 aracımız ile birlikte, felaketin yaşandığı bölgedeyiz” diye konuştu.

Haber: Savaş ARI