Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Düzce SGK il müdürlüğü çeşitli etkinlikler düzenledi. Programa Atatürk anıtına çelenk konularak başlandı. Çelenk konulmadan önce İstiklal Marşı okunurken çevrede ki duyarlı vatandaşların saygı duruşunda bekleyip İstiklal marşı okumaları dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erkin Avcı, programa katılanlara teşekkür ederek, SGK’nın hakka hizmet anlayışıyla hizmet verdiğini dile getirdi.

Avcı, “Vermiş olduğumuz hizmetin halka hizmet hakka hizmetler mantığında içerisinde yürütme imkanı sağlayan en iyi kurumlardan biri olduğu aşikardır. Daha önceden akıllarımızda izini bırakmış olan SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı sistemini 5502 sayılı kanun ile Sosyal Güvenlik Kurumu olarak devir almış bulunmaktayız. “ dedi.

SGK İl Müdürü ve çalışanları Anıt parktaki etkinlikten sonra Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker ziyaret etti.
Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, yeni kurulan SGK’nın sunduğu hizmetlerden memnun olduğunu dile getirerek, SMS hizmetiyle ilgili ücret kısmının kaldırılması gerektiğinden yana olduğunu ifade etti.

Ülker, “3 kurumun birleşmesiyle yeniden doğan bir kurum, bu geçiş aşamasını hızlı tamamladı. Mesaj hizmetiniz beni oldukça memnun etti fakat bizim insanımız dar gelirli bu SMS ücretini kaldırılması lazım. “ dedi.

 

Programın devamında, SGK İl Müdürü Erkin Avcı ve çalışanlar hatıra ormanına çam ağacı dikti.

Haber: S. YANAR