1984 yılında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın öncülüğünde kurulan Küçük Sanayi Sitesi ardan geçen 26 yıl içinde çok zor günler atlattı diyen Kooperatif Başkanı Mehmet Bakan 13 yıl arazilerle ilgili problemleri aşmaya çalıştık. Bu arada 1997 yılında yaşanan sel felaketi ve 1999 depremleri nedeniyle yıllarca istenilen şekilde çalışmaları yapamadık.
Ancak son 6-7 yıldır hızlı bir çalışma içine girdik ve % 80 oranında tamamlandı. Şimdi önümüzde altyapının yanı sıra üst yapıda da bir takım eksikliklerimiz var. Onlarıda bu yıl yapmayı planladık. Toplam 500 işyerinin bulunduğu sanayi sitesinde 200 işyeri faal durumda. Biten işyerlerinin bir kısmını Galericiler Derneğine kiraya verdik ve biraz canlanma meydana geldi. Biz devletten alacağımız yardımı aldık. Kalan işleride üye aidatlarıyla tamamlamak istiyoruz. diyen Bakan bazı çevreler tarafından üyelerimizin kafaları karıştırılmaya çalışılıyor. Gündeme gelen Genel Kurul İsteği Temyiz Mahkemesi'nde lehimize sonuçlandı.
Önümüzdeki aylarda Olağan Mali Genel Kurul'umuzu yapacağız ve tüm üyelerimizi şimdiden Genel Kurul'a davet ediyorum. Dedikodulara inanmasınlar ve genel kurula katılarak doğruları öğrensinler dedi.