Kara kışın kendini göstermesinin ardından gizli buzlanma ve kar yağışı kazaları da peş peşe geldi.
İlk kaza Yahyalar yolu üzerinde meydana geldi. Karyağışı ve soğuk havanın etkisi ile buzlanan yolda virajı alamayan otomobil takla attı. Takla atan aracın içinde bulunan 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.edinilen bilgilere göre düzceden yahyalar istikametine gitmekte olan Metin Tezel idaresindeki otomobil Yahyalar yakınlarında gizli buzlanma nedeni ile virajı alamayarak takla attı.

 

 

Takla atan araçta bulan sürücü Metin Tezel ,Pınar Kartal,Fahrettin Candıbaş, 3 yaşındaki Eslem Kartal ile 1 yaşındaki Ravza Kartal yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan sağlık ekiplerince çeşitli hastanelete kaldırılarak tedavi altına alındı.


Diğer yandan kuzey çevre yolu Çamköy mevkiinde gizli buzlanma nedeni ile bariyerlere çarpan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.


Kalıcı konutlardan Konuralp istikametine gitmekte olan R.D idaresindeki otomobil gizli buzlanma nedeni sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.çarpmanın etkisi ile araçta bununan R.D. ve yanında yolcu olarak bulunan T.Y.yaralandı yaralılar olay yerine çağırılan sağlık ekiplerince üniversite hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

HABER;İ.KELEŞ