İl Genel Meclisi toplantısının ardın yapılan İl Encümen toplantısının gündeminde 7 madde vardı. İl Özel idaresi genel sekreteri Kenan Üstünel'in başkanlığını yaptığı toplantının gündemde bulunan 7 madde de uygun görülerek karara bağlandı.

Buna göre;

1- Düzce merkez akbıyıklar köyünün içmesuyu motopomp ve kumando panosunun yenilenmesi için 3 bin 700 TL ödenek talebi Köydes'ten gelecek para ile karşılanacak.

2- Düzce Merkez Ozanlar köyünün çevre düzenlemesi işleri için çimentonun malzeme yardımı olarak verilmesi talebi, 20 ton malzeme verilecek.

3- Düzce Cumayeri İlçesi Yukarı Avlıyan köy yolunda yapılacak olan L: 200 metre uzunluğunda H: 2,00 metre yüksekliğinde istinat duvarı yapımı için 20 ton çimentonun malzeme yardımı olarak verilmesi uygun bulundu.

4- Düzce Göyaka ilçesi Çamlıbel köyünde yapılacak olan 50 metreküplük içmesuyu depo yapımı için ihtiyaç duyulan 17 ton cimentonun, malzeme yardımı olarak verilmesi uygun bulundu.

5- Düzce Kaynaşlı İlçesi Üçköprüköyü Yeni Doğan ve Şafak Mahallelerine, ormanlardan gelen yağmur sularının taşkınlık yaparak yol ile sanat yapılarını olumsuz yönde etkilendiğinden, L: bin metre "V"kanalının yapımı için duyulan 20 ton çimentonun malzeme yardımı olarak verilmesi uygun bulundu.

6- İl Özel İdaresi mali Yılı Bütçesindeki, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü altında yer alan yapay Resip Projesindeki ödenekteni aynı proje altında iahel ilan bedelei için harcama kalemi açılması ve ilgili harcama kaleminden 3 bin TL öndenek aktarılması uygun bulunuldu.

7- Düzce Merkez İstilli Köyü 1265 ve 1266 nolu parselin ara sınır düzeltilmesi uygun bulundu.

Gündemde başka konu olmadığından toplantı sona erdi.

Haber; Ş. ÇAKIR