Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, kurumlarda toplu sünnet uygulamalarına başladı. Geçtiğimiz yıl 23 özürlü çocuğu sünnet ettiren Düzce Belediyesi bu yılda 70 yakın çocuğu sünnet ettiriyor.

Düzce Belediyesi'nin düzenlediği organizasyon kapsamında, Özel Hayri Sivrikaya Hastanesinde şimdiye kadar 30’a yakın çocuk sünnet oldu. Bugün Belediye Başkanı İsmail bayram da sünnet olan çocukları hastanede ziyaret ederek hem çocuklara hem de ailelerine geçmiş olsun temennisinde bulundu. Çocuklarla tek tek ilgilenen Bayram çocuklara hediyeler verdi.

İsmail Bayram, belediye olarak sosyal belediyecilikte iddialı olduklarını ve bu tarz sosyal faaliyetleri yerine getirmeye devam edeceklerini söyledi.

Bayram “Geçen yıl özürlü çocuklarımızı sünnet ettirmiştik. Bu yıl gelen talepler üzerine 70’e yakın çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Bu kapsamda da çocuklarımızı en iyi koşullarda ön muayeneleri yapılarak sünnetleri gerçekleştiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Bayram, planlanan sünnetlerin tamamlanmasının ardından eylül ayı ortalarına doğru sünnet olan çocuklara sünnet merasimi yapılacağını söyledi.

Haber; S. KAŞKIR