Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda yatırımcı kurum ve kuruluşların müdürleri tarafından yapımı devam eden ve proje aşamasında olan yatırımlar hakkında bilgiler verildi.
İl genelinde toplamda 94 projenin bulunduğu ve toplam yatırım bedelinin ise 2 milyar 661 milyon 454 bin lira olduğu açıklandı.
Düzce il koordinasyon kurulu 2. dönem değerlendirme ve üçüncü dönem toplantısını Valilik toplantı salonunda gerçekleştirdi.
Vali Bülent Kılınç başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı İsmail Bayram, İlçe Kaymakamları ve İlçe ve Belde Belediye BaşkanlarI, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük ile yatırımcı kurumların bölge ve il müdürleri katıldılar.
Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Bülent Kılınç İl genelinde yapımı devam eden projeler ile bunların maliyetleri ahkıknda açıklamalarda bulundu.
Toplantının devamında yatırımcı kurum yetkilileri tarafından koordinasyon kurulu üyelerine detaylı bigiler verildi.
Toplantıda Karayolları ve Köye Yönelik Hizmetler Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürülğü ve özelliklede Sağlık Müdürlüğü yatırımları ile çalışmaları detaylı bir şekilde katılımcılara aktarıldı.
Gündemin en önemli maddesi domuz giribi ve buna bağlı olarak Belediyeler ile İl Milli Eğitim Müdürülğünün yaptığı tedbir amaçlı çalışmalar dikkati çekti.
Milli eğitim müdürü okullardaki dezenfekte çalışmaları hakkında bilgiler verdi.