Düzce'de görev yaptığı süre boyunca acı tecrübeler yaşadığını belirten Kurnaz, ben başkan olmak istemediğim halde bu görevi yapmak zorunda kaldım. İlk dönemimde iki büyük sel felaketi yaşadım. İkinci dönemimde ise iki büyük depremi yaşadım.Kolay değil o acıları yaşamak. Allah bu acıyı benim tatmamı, acıyı yaşayanları benim kucaklamamı ve yaraları benim sarmamı istedi. Düzce'de acı hatırlarım var ve hatıralar aklıma geldikçe uykularım kaçıyor dedi.

Belediye Başkanlığı görevinin ardından Ankara'da Başkent Ulaşım ve Doğalgaz A.Ş.'de genel müdür olarak göreve başlayan ve uzun süredir Ankara'da olan Kurnaz, ben Düzce'ye ticaret adamı olarak dönmek istiyorum dedi. Siyasi hayatını depremle noktaladığını dile getiren Kurnaz, ben ne milletvekilliği ne de belediye başkanlığını düşünmüyorum. Benim arzum Düzce'de yeni iş imkanlarının kurulması, yeni iş sahalarının açılması. Bende bu oluşum içinde Düzce'ye dönmek istiyorum dedi.

Kurnaz Çoban'da başlayan Dalçık çalışması için de Dalçık Düzceyi çok rahatlatacak, bu çok istememize rağmen bize nasip olmadı. Dalçık Düzce için gerekli , çünkü Trafiği başka türlü rahatlatamazsınız dedi.

Haber; Ü. ÇETİN