Avrupa'nın en büyük otoyol outleti olma özelliğiyle açıldığı günden itibaren tüm dikkatleri üzerine çeken Highway Outlet'in isminin değiştirilmesi gündeme geldi. Daha önce adı ile ilgili birçok tepki alan Highway Outlet adı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan isterse değişecek. Konu ile ilgili Bolu’da yerelbir gazeteye açıklama yapan Bolu Dağı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan "Başbakan isterse Highway’ın adını değiştirebiliriz” dedi.
Highway Outlet'in açılışına gelecek olan Başbakan Erdoğan’ın açılışta tesisin isminin değiştirilmesi yönünde talimat vermesi durumunda Highway’ın adı değişecek.
Konu ile ilgili konuşan Bolu Dağı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan, 100'ün üzerinde mağaza ve iş yerini bünyesinde barındıran ve yaklaşık 100 milyon dolara mal olan outletin isminin değişmesinin tek koşulu olarak Başbakan Erdoğan'ın talebini işaret etti.
Daylan, Başbakan Erdoğan'ın açılış üzere Bolu'ya gelmesini beklediklerini belirttiği açıklamasında, “Highway Outlet'in isminin değişip değişmeyeceği yönünde spekülasyonlar uzun süredir kamuoyunda tartışılıyor. Daha önce hiçbir yönetim kurulu toplantımızda bunu gündeme getirmedik.Başbakan Erdoğan'ın bu konudaki tavrı malum. Değiştirilmesinden yana tavır alabileceğini düşünüyoruz. Başbakanımızın bir talebi olması halinde Highway Outlet'in ismi değişir, aksi takdirde gündemimizde böyle bir konu yok” dedi.

 Haber; S. KAŞKIR