Ağa mahallesinde komşular arasında Akşam saatlerinde meydana gelen kavga sonrası 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre,Düzce'nin ağa mahallesinde oturan Ferhat Genç ve komşusu H. K. evlerinin önünde bulunan bahçede sohbet ederken belirlenemeyen bir sebeple aralarında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşünce evine dönen H. K. olayı çocuklarına anlattı.

H. K'ın çocukları V.K, K.K, E.K ve H.K, bunun üzerine Ferhat Genç'in evine gidince kavga büyüdü. Olayda 46 yaşındaki Ferhat Genç aldığı bıçak darbeleri sonucu hayatını kaybederken, 13 yaşındaki Olcay Genç çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleri ile yaralandı. Evin gelini Buket Genç adındaki 20 yaşındaki hamile bayanın da darp edildiği bildirildi.

Ferhat Genç'in cesedi Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralılar da Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kavgaya karışan H.K. göz altına alınırken, olayda bıçaklama olayını gerçekleştirdiği iddia edilen K. K. da bu sabah savcılığa giderek teslim oldu.

Yaşanan olayı takip etmek için olay yerine intikal eden polis otomobillerinden birinin kaza yaptığı, ancak, memurlardan yaralanan olmadığı ve araçta maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.