Düzce Doğa Çocuk Üniversitesi Anaokulu tarafından (Assembly) Performans Günleri kapsamında Düzce Doğa Koleji Konferans Salonunda program düzenlendi. Programda 3 ve 4 yaşındaki Doğa Çocuk Üniversitesi Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve aileler yer aldı. Öğrenciler, yıl boyunca 3 yaş öğretmenleri Melek Sağlam ve Nuray Çetin ile 4 yaş öğretmenleri Melisa Yılmaz, Ayşe Kılıçoğlu’ndan öğrendiklerini ailelerine rengarenk kostümlerle müzik eşliğinde sundular. Gösteri boyunca öğretmenler yıl boyunca olduğu gibi öğrencileriyle yakından ilgilenerek onlara yol gösterdiler.




Katılımın üst düzeyde olduğu program aileler tarafından büyük bir ilgiyle heyecanla takip edildi. Çocuklarının hazırladıkları dans gösterilerini gözlerini kırpmadan takip eden anne ve babalar, çocuklarının kendilerini müziğin ritmine bırakarak yaptıkları dans gösterilerini cep telefonlarıyla ölümsüzleştirdi. Öğrencilerin profesyonel dansçılara adeta taş çıkartırcasına senkronize hareketleri karşısında aileler hem çok şaşırdı hem de çok mutlu oldular.





Programın sonunda aileler için büyük bir sürprizde yapıldı. Öğrencilerin anneleri için hazırladıkları klip karşısında anneler gözyaşlarını tutmakta zorlandı. Öğrencilerin anneleri için klipte söyledikleri sevgi dolu içten sözcükler karşısında salonda bulunan anneler duygu dolu anlar yaşadı.





Aileler çocuklarıyla yıl boyunca yakından ilgilenen Düzce Doğa Çocuk Üniversitesi Anaokulu Müdür Yardımcısı Hanife Alemdar ve Müdür Neval Saraçoğlu’na gösterdikleri gayret ve vermiş oldukları emekten dolayı teşekkür etti. Program sonunda aileler bir yıl boyunca çocuklarındaki gelişmeyi gören ebeveynler onları uzun uzun sarılarak tebrik etti.

Haber:Y.SEVER