10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlama ziyaretleri sürüyor. Düzce Ak Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri de Öncü Tv ‘ye tebrik ziyaretinde bulundu. Öncü TV Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Önder Tonyalı’yla görüşen kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, kurumun habercilikte gösterdiği başarının takdire şayan olduğunu belirterek, bundan sonraki yayın hayatında da başarılar dilediler.

İl Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar’ın bir yakınının cenazesi yüzünden katılamadığı görüşmede Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Macide Mercan başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Mercan yaptığı kısa değerlendirmede, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü’nü kutlayarak objektif haber anlayışı için gösterilen çabayı takdirle karşıladıklarını belirterek, emeği geçenler kutlandı ve televizyonun bu tür yayın politikasının başarıyla sürmesi temennisinde bulundu.

Televizyonun haber merkezi çalışanlarının da gününü kutlayan kadın kolları başkan ve üyeleri daha sonra Öncü RTV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı’yla istişare ederek, kurumun başarıda uyguladığı performans ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.