Geçtiğimiz hafta Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de terör örgütü unsurlarıyla kahramanca mücadele eden askerlerimizin girdiği sıcak çatışma sonucu yaralanan 12 askerden biri olan Düzce’nin Cumayeri ilçesinden Jandarma Uzman Çavuş Şevket Özdemir’i AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve parti yönetim kurulu üyeleri Cumayeri’ndeki evinde ziyaret etti.



Keskin’e parti yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Cumayeri İlçe Başkanı Musa Birdal, İGM üyeleri Kazım Sağlam ve Şaban Arslan da eşlik etti.

Afrin’de yaralanan Gazi Şevket Özdemir, bölgede yaşananları paylaşarak AK Parti İl Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



Ziyaretin ardından 9 askerimizin şehit düştüğü gece Uzman Çavuş Şevket Özdemir’in yaralandığı bilgisini Ankara’da aldığını kaydeden Keskin, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemiz ateş çemberinden geçiyor. Hain terörist örgütlerle ve işbirlikçileri ile hem içerde hem dışarıda mücadele ediyoruz. Afrin’de yuvalanan teröristlerle mücadele ederken maalesef acılı haberler de alıyoruz. 8 Şehidimizin olması bizi derinden üzdü. Cumayeri ilçemizden Jandarma Uzman Çavuş Şevket Özdemir’in yarasının hafif olması üzüntümüzü hafifletmiştir. Şevket’i ve ailesini tanırım. Devletine, milletine, bayrağına bağlı insanlardır. AK Parti olarak kahraman askerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Rabbim tüm askerlerimize güç kuvvet versin. Rabbim bu haklı davada bizlere zaferler kazandırsın.”



Haber: Ö. YILMAZ