29 Mart yerel seçimleri için tüm ülkeyi gezen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün ki durağı da Düzce oldu. AK Parti mitingine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı izlemeye çok sayıda Düzceli katıldı. Başbakan'ın öncesinde ise ilk olarak AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan'ın açıklamaları vardı.

Geçen 5 yıllık süre içerisinde Düzce için hizmet verdiklerini belirten Arslan, “Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde de seçilmemiz halinde Düzce için elimizden geleni yapacağız. Ben inanıyorum ki 29 Mart yerel seçimlerinde yine galip gelen biz olacağız. Bundan önceki seçimlerde bir Belediye hariç bütün Belediyeleri kazanmıştık. Bu seçimlerde ise bütün bölgeleri almayı hedefliyoruz. Bu hedefimizi de siz değerli Düzceliler'in kullanacağı oylarla ulaşacağız.” dedi.

“Benim Düzce için neler yaptığımı Düzceliler biliyor.”

Geçen 5 yıl içinde başarılı çalışmalara imza attığımı belirten Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise yaptığı konuşmada, “Değerli Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimler öncesinde Düzce'yi onurlandırmıştır. Benim Düzce için neler yaptığımı bütün Düzceliler çok iyi biliyor. Görevde bulunduğum süre içerisinde hep Düzce için hizmet ettik. Başarılı olduğumuza da inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

“Seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz.”

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram'da seçim gezilerinden bahsederek “Bu zamana kadar kahvelerde, ev gezilerimizde, sokaklarda siz değerli Düzceliler'in karşısına çıktık. Yapacağımız çalışmalardan bahsettik. Bugünde burada Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan sizlerle buluştu. Yerel seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz. Seçimleri kazanmamız halinde de Düzce'nin gelişmesi için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

Düzenlenen mitingde AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram ile ilçeler ve beldelerdeki adaylar, miting alanına çıkarak hep birlikte Düzceliler'e selam verdi.