AK parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, İl Kadın kolları ve Gençlik Kolları ile yönetim kurulu üyeleri Öncü Televizyonun 19. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak iyi niyet dileklerini ilettiler. Kaşıkoğlu, Düzce’nin ilk özel televizyonu olan Öncü televizyonun Düzce’de ses getiren yayıncılığı ile özel bir yere sahip olduğunu belirtti.
Kaşıkoğlu, “ Öncü televizyon Düzce’de önemli bir yere sahip. Basın bizim gibi siyasilerin halka ulaşmasında görevi olan bir kurum. Bu görev objektif ve tarafsız yapıldığı takdirde muhteşem sonuçların ortaya çıkmasına sebep olabiliyor. Günümüzde aykırı hareketler görülse de bazı basınlar kendi kişisel beklentilerinin karşılanması amacıyla objektiflikten ayrılsa da, kurulduğu günden bu yana tarafsızlığını koruani Öncü Tv’nin bu anlamda pırlanta gibi parladığını görüyoruz. Gelmiş geçmiş bütün çalışanlarıyla bu başarıyı koruyan Öncü ailesinin doğum gününü kutluyorum.” Dedi.
Öncü Televizyon kurucusu Önder Tonyalı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Öncü Televizyonun objektif yayıncılık ilkesi ile 19 yıldır ayakta kalmayı başardığını ifade etti.

Doğum günü pastası kesildi

Öncü televizyonun 19. Yılını pasta ile kutlayan