10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kurumumuza ziyaretler devam ediyor. AK Parti Düzce İl Teşkilatı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri Öncü Medya Grubu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette ilk olarak kurum çalışanları ile tek tek tokalaşan Başkan Keskin, basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

Öncü Medya Grubu Kurucusu Başkanı Önder Tonyalı ve Manşet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Deveci ile sohbet eden Başkan Keskin’le birlikte ziyarette Teşkilat Başkanı Okan Acar, Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız, Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Şinasi Tuzcuoğlu, Düzce İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı İdris Çalışkan, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan da yer aldı.



Kamuoyunun bilgilendirilmesi noktasında basının büyük bir rol üstlendiği üzerinde duran İl Başkanı Keskin, Düzce’nin köklü kuruluşlarından olan Öncü Medya Grubu’nun başarılı çalışmalarının devamını diledi. Öncü Medya Grubu Kurucusu Başkanı Önder Tonyalı ve Manşet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Deveci de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Keskin ve tüm misafirlerine teşekkür etti.



Ülke ve yerel gündeme ilişkin de sohbet gerçekleştirilen ziyaret sonunda AK Parti heyeti, Öncü çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, kurumumuzdan ayrıldı.