Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu bu sabah Yenitaşköprü köyünde meydana gelen yangında ağır yaralan Çiğdem Çakır’ın durumunu yakından görmek için hastaneye gitti.

Kaşıkoğlu, doktorlarla konuşarak hastanın durumunu öğrendi. Devlet Hastanesi Acil Servisinde yatan diğer hastaları da ziyaret eden Kaşıkoğlu, hastalarla şakalaşarak acil şifa dileklerinde bulundu. Kaşıkoğlu ve Ak Parti Teşkilatı hastaneyi ziyaret ettikten sonra yangının meydana geldiği yeri görmek için Yenitaşköprü Köyüne gitti.

Kaşıkoğlu, bu elim olaya çok üzüldüklerini ve yaralıların en kısa zamanda şifa bulmasını istediğini söyledi.

Kaşıkoğlu, “Üzüntü verici bir olay şu manzarayı görünce çok üzüldük, hanımefendiyi gördük Allah yardım etsin ciddi bir boyutu var. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yanık Yoğum Bakım Ünitesi olan bir yer arayışı olumlu sonuçlanmış, daha süratli nakledilmesi adına Ambulans Helikopter çalışmaları var inşallah en kısa zamanda şifasını bulur.

Valimizle de görüştük Sosyal Devletin gereği olarak tüm yardımları yapacaklardır. Allah bu tür afetlerden hepimizi korusun.” Dedi.

Maradit unutulmadı

AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve yönetim kurulu, Düzce Postası sahibi ve başyazarı Bedrettin Maradit’i de unutmadı. Düzce Üniversitesi hastanesinde yatan Maradit’i de ziyaret eden Kaşıkoğlu, geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi. 

Haber: S. YANAR