Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in belediye imkanlarıyla Akçakoca’ya yaptırdığı parka eşi Nevin Gökçek’in babasının isminin verilmesi basında haber olarak çıkınca bugün yapılan açılışa Başkan Melih Gökçek son anda katılmaktan vazgeçti. Kayınpederi’ne belediye imkanları ile park yaptı diye eleştiriler alan Gökçek açılışa katılmadı ancak eşi Nevik Gökçek kendisi için önemli olan bu açılışta bugün yer aldı.

Basında çıkan haberler üzerine törende konuşan Belediye Başkanı Nazmi Çiloğlu haberleri çarpıtan medyaya ateş püskürürken her kim olursa olsun , gelsin Akçakoca’ya bir park hediye etsin onunda adını verelim. Bunda kötü bir şey yokki dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek de kendisinin Akçakoca’lı olduğunu hatırlattı ve burada babamın isminin yazılmasını istemedim. Ancak Belediye Meclisi böyle Layık Görmüş ben yinede Şehit Yüzbaşının ismi olsun istedim. Onlar da beni kırmadılar ve parkın en önemli girişine bu ismi koydular dedi.

Babasını çok sevdiğini göz yaşları içerisinde anlatan Nevin Gökçek , Çuhalı Çarşısında çok önemli esnaflar vardı . keşke bu parka eskilerde adı unutulan o insanların hepsinin ismi verilse dedi.

Konuşmaların ardından Milletvekili Yaşar Yakış’ın da katılımlarıyla parkın açılışı gerçekleştirilirken açılış nedeniyle halka bir de konser verildi.

Çıkan haberler üzerine açılış günü Osman Gülen Gençlik Parkı tabelası balonlarla süslenerek yazının üstü kapatılırken Parkın güney girişinde ise Şehit Yüzbaşı Galip Öztürk Parkı tabelası konuldu.