Yerel seçimler için çalışmalarına devam İYİ Parti’de gece saatlerinde partinin Genel Başkanı Meral Akşener’in İstanbul’daki evi önünde bir grup toplanarak Akşener’in aleyhinde sloganlar atıp kendisine tepki göstermişti.

“Kabul edilebilir bir durum değildir”

Konuyla ilgili yazılı açıklamalarda bulunan İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, yaşananlara tepki gösterdi. Er, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “Sayın Genel Başkanımıza yapılan bu tutum kabul edilebilir bir durum değildir. Bir kadının ve bir annenin evinin önüne, ailesinin fertlerinin yanında bu şekilde bir tavır ve eyleme maruz kalması hiçbir siyasi görüşte ve söylemde kabul edilebilir bir tavır değildir. Bu menfur eylem karşısında dahi Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in  dediği gibi sakinliğimizi koruyacağız ve ülkemize çözümler üretmeye ve siyaseti siyaset gibi yapıcı bir temelde yapmaya devam edeceğiz. Meral Akşener başta olmak üzere her Türk vatandaşının can ve mal güvenliği büyük Türkiye Cumhuriyeti devletine emanettir. Sayın Meral Akşener ve ailesi başta olmak üzere tüm ulusumuza bu hukuksuz ve haksız eylem karşısında geçmiş olsun der, benzeri ve münferit olmasını umduğumuz olayların tekrarlanmamasını dilerim”

Haber: M. AYDIN