23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Anıtpark’ta Çelenk sunumu ile başladı. Geçen yıl olduğu gibi bu yılki çelenk törenine ne Vali ne de milletvekilleri yer aldı. İlk törende protokol üyelerindeki eksiklikler bazı çevrelerin dikkatinden kaçmadı.


CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Haşim Al Anıtpark’taki çelenk koyma törene katılmayan Vali Ali İhsan Su ve Düzce Milletvekillerini eleştirdi. Yazılı bir açıklama yapan Al, protokolün katılmamasını saygısızlık olarak yorumladı.


Al, “Bugün 23 NİSAN. ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'nın 94.yılını maalesef valimiz ve vekillerimizin ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunmadan kutladık... İlklerin yaşandığı Düzce'mizde yine protokolümüz saygısızlıklarını Düzce kamuoyuna ve halkımıza bir kez daha göstermişlerdir. GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün büyüklüğünü bir kez daha anlamış bulunmaktayız ki, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI sizlere değil çocuklara emanet ederek ne kadar ileri görüşlü ve aydın bir kişi olduğunu 94 yıl aradan sonra yine kanıtlamıştır. 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN .” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haber;S.Kaşkır