Düzce Alperen Ocakları'nda bayrak değişimi... Ferdi Burak Çiçek'in Alperen Ocakları Düzce İl Başkanlığı görevini bırakması nedeniyle yerine yardımcısı Onur Çetin atandı. Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan'ın onayıyla gerçekleşen istifa ve yeni atamanın ardından eski İl Başkanı Ferdi Burak Çiçek yaptığı yazılı açıklama ile yeni Başkan Onur Çetin'e başarılar diledi.

"Verdiğim emeklerimin hiçbir zaman karışıklıksız kalmayacağından eminim"
4 yıldır şan ve şerefle yürüttüğü Düzce Alperen Ocakları İl Başkanlığı görevini Genel Başkan Murat Aslan'ın takdir ve tensipleriyle devretmenin onurunu ve hüzününü yaşadığını belirten Çiçek, şunları kaydetti: "Hüzünlüyüm çünkü 4 senedir yılmadan, yorulmadan, gecemi gündüzüme katıp mücadelemden hiç bir zaman vazgeçmedim. Verdiğim emeklerimin hiçbir zaman karışıklıksız kalmayacağından eminim. Çaba sarf ettiğim Düzce Alperen Ocaklarına bağlılığım baki kalırken fiili görevimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. An oldu geceyi gün ederek emek verdik, bir ekmeği bölüştük, başımı yastığa vicdan rahatlığıyla koyma savaşını verdim ve benliğimi dava ile ezerek bu dikenli yolda layıkıyla yürümeye çalıştım. Bu şerefli hüzün emanet aldığım ve emanet edeceğim bu kutlu vazifenin ömrüme kattığı gururla son nefesime kadar taşıyacağım ve nasip olursa çocuklarıma miras bırakacağım. Bu şerefli 4 yılım en kıymetli yıllarım olacaktır.

"Yaptıklarımız oldu yapmadıklarımız da olmuştur"
Onurluyum çünkü 4 seneyi aşan bu süreçte içtenlikle güzel işler gerçekleştirdiğimizin inancındayım. Yaptıklarımız oldu yapmadıklarımız da olmuştur. Vicdanen huzurlu bir şekilde emaneti ve yapılacak daha nice güzel işlerin her daim destekçisi olacağım sözüyle vazife sürecimde omuz omuza yürüdüğüm kardeşlerime devrettiğime inanıyorum. Ben halis bir niyetle dava sürecime büyük bir onur'la idame ettim elbetteki takdir ilayi kelimetullah için nizamı alem diyenlerin şerefli ve namuslu mensuplarınındır.

"Makamlar şerefli bir emanet! Dava adamlığı ise ömürlük aidiyettir"
Görev sürem boyunca yaptıklarımın ve yapamadıklarımın hesabını her zaman nizamı alem hareketine vermeye hazırım. İlayi kelimetullah için nizamı alem hareketi dışında bir aidiyet tanımayan, pencereden bakarak beni eleştiren her kese şimdiden saygı duyacağımı belirtmek istiyorum. Fakat görev sürem boyunca yaptıklarıma şahsi ikbal menfaat ve Alperenlik dışındaki pencerelerden eleştiri getirecek olanların fikirleri ve şahsiyetleri tarafımca hükümsüzdür. Bu süreç boyunca yapılan her iş teşkilatımızın, her eksik, noksan şahsımındır. Bundan sonra da Alperen olabilmenin ve Alperen Kalabilmenin şerefine talip olacağım. Makamlar şerefli bir emanet! Dava adamlığı ise ömürlük aidiyettir...Son olarak 4 yıllık süreç boyunca beraber yol yürüdüğüm, BBP Düzce İl Başkanım, beni yanlız bırakmayarak görev yaptığım ve yetiştirdiğimiz Alperen Kardeşlerime ve ocağımıza destek olan kıymetli dava arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Düzce Alperen Ocakları İl Başkanlığına atanan Onur Çetin Başkana görevinde başarılar dileriz."