Düzce Memur-Sen İl Temsilciliği 25 firma ile indirim anlaşması imzaladı. Firma yetkililerinin ve Memur-Sen üyelerinin katıldığı imza töreninde konuşan Memur-Sen İl Başkanı Orhan Kılıç amaçlarının hem Düzceli esnafın hem de Düzcelilerinin kazanması olduğunu ifade ederek ”Artık yeni bir çağdayız her şey yeni baştan yorumlanıyor. Toplu ve örgütlü yapıda kendine daha ucuz bir yaşam daha kaliteli yaşam yolları aramaya devam ediyor. Bu amaçla Memur-sen Düzce’de 25 adet firma ile ön çalışmaları yaptı.” dedi.

Nasıl birlikte kazanabilirizin yollarını aradıklarını söyleyen Kılıç, “Bugün yapacağımız indirim anlaşmasında sadece üyelerimizin kazanmasını üyelerimizin daha huzurlu ve müreffeh yaşamasını hedeflemedik. Karşı tarafımızdaki müesseselere de katkıda bulunmayı hedefledik. Şuanda son on yılın janjanlı bir kelimesi var. Obama’nın da seçim sloganı olan “beraber kazanacağız.” Burada da Düzceli esnafla Düzcelilerle ve üyelerimizle beraber kazanacağız diyoruz.” şeklinde konuştu.

Yüzde 35’de yüzde 2’ye varan indirimlerin olduğunu dile getiren Kılıç, “Bu kadar büyük ve acımasız rekabetin olduğu sistemde bu rakamlar küçümsenecek rakamlar değil” dedi. Kılıç, daha sonra sistem ve indirimler hakkında bilgiler verdi.

Haber; S. KAŞKIR