Yerel seçimlerin öncesinde bir seçim heyecanı da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaşanmıştı. Seçimlerle birlikte göreve gelen TSO Meclis üyeleri TSO Başkanı Metin Büyük ile birlikte Vali Bülent Kılınç'ı ziyaret etti.

“Hepimiz Düzce için çalışıyoruz.”

Ziyaret sırasında Ticaret ve Sanayi Odası'yla ilgili Vali Bülent Kılınç'a bilgi veren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, yeni seçilen meclis üyeleriyle birlikte Düzce için çalıştıklarını belirtti. Büyük, “Biz, yaptığımız görevlerde Düzce'nin çıkarları doğrultusunda hareket ediyoruz. Sayın Valimiz de bize çalışmalarımızda destek veriyor. Hepimizin başta gelen amacı Düzce'nin gelişmesini sağlamaktır. Bu noktada Organize Sanayi Bölgeleri olsun, TSO çalışmaları olsun üyelerimizle birlikte birlik halinde hareket ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“Düzce, gelişmeye açık bir şehir.”

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bülent Kılınç'ta Sabancı Üniversitesi'nin rekabet piyasası verilerini örnek göstererek Düzce'yi ele aldı. Kılınç, “Düzce'nin gelişmesini sağlamak hepimizin görevidir. Düzce zaten gelişmeye açık bir bölgedir. Sabancı Üniversitesi'nin yaptığı araştırmaya göre de Düzce, 81 il arasında 36. sırada yer alıyor. Dolayısıyla Düzce'nin gelişmeye açık bir yapıya sahip olduğu bu verilerden de anlaşılmaktadır.” ifadelerini kullandı.