Düzce Valisi Ali Fidan, Ankara'da Düzce'nin adını duyuran "Tanıtım Günleri" etkinliğinde emeği geçenlere ve ziyaretçilere yayımladığı bir mesajla teşekkür etti.

12-15 Mayıs tarihlerinde, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde ilki düzenlenen Düzce Tanıtım Günleri etkinliğinin başarı ile tamamlandığını belirterek başladığı mesajını Vali Ali Fidan, şöyle sürdürdü: "Etkinliğimizin açılışını gerçekleştiren başta Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş olmak üzere, milletvekillerimize, valilerimize, yüksek yargı organlarımızın değerli üyelerine, Ankara, Düzce ve diğer illerimizden katılım sağlayan protokol mensuplarına ve tüm misafirlerimize şahsım ve Düzce halkı adına teşekkür ederim." 

Her şey yüzde 100 Düzce'ydi

Etkinlikteki her ürünün Düzce'ye ait olduğuna ise şu ifadelerle vurgu yaptı: "Yaklaşık elli bin Ankaralı'nın ziyaret ettiği etkinliğimizde Düzce; doğası, turizmi, sanayisi, tarihi ve kültürel değerleri ile ziyaretçilere tanıtılmıştır. Kısacası ilimizi öne çıkartan bütün değerler ve güzellikler yansıtılmaya çalışılmış, Düzce’mizin her alanda en güzel şekilde anlatılması ve tanıtılması amaçlanmıştır. Tanıtım Günleri'nde Düzce’ye ait olmayan ve Düzce’de üretilmeyen hiçbir ürün ve değere yer verilmemiştir."

"Ekonomik ve sosyal gelişimine ivme kazandıracak"

Düzce Tanıtım Günlerinin başarıyla gerçekleştirilmesinde özveriyle çalışan ve her türlü katkıyı sağlayan kurum ve kuruluşlara, Düzce’nin sanayici ve esnaflarına, etkinliğin organizasyonunda görev alan tüm çalışma arkadaşlarına ve organizasyon firması görevlilerine, etkinliğin kamuoyuna duyurulmasını sağlayan basın mensuplarına ve Düzce Tanıtım Günlerine yoğun ilgi gösteren Ankaralılar'a teşekkür eden Vali Fidan, mesajının son bölümünü ise bundan sonraki hedeflere ayrırdı. Fidan, "Düzce Tanıtım Günleri ilimizin ekonomik ve sosyal gelişimine ivme kazandıracak önemli bir adım olmuştur. Bundan sonra da hedefimiz, Valiliğimiz, milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz, üniversitemiz, kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri, özel sektör kuruluşları ve basınımızla birlikte işbirliği ve eşgüdüm içinde Düzce’mizin her alanda sahip olduğu potansiyeli harekete geçirmek ve ilimizi her alanda daha da ileriye taşımaktır."

Haber:C.ÜSTÜNER