Her yıl Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” etkinlikleri kapsamında uygulama anaokulu tarafından düzenlenen 14.geleneksel ‘Hayallerim Kağıtta Resim Şenliği’ bu yılda renkli görüntülerle yapıldı.





Düzce’deki 34 okulda eğitim gören 150 anasınıfı ve anaokulu öğrencisi hem birbirleriyle yarıştı hem de gönüllerince eğlendi. 










Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine kurulan 7 farklı çadırda öğrenciler hayallerini resim kâğıdına çizerek keyifli anlar yaşadı. Öğrencileri aileleri de yalnız bırakmadı.






Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü yaptığı konuşmada güzel bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Resim Şenliği, Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan pandomim grubunun gösterisiyle devam etti.Şenliğe katılan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, öğrencilerle tek tek ilgilendi.

Yurtman şenlik hakkında düşüncelerini dile getirerek şenliğin çok faydalığı olduğunu söyledi. Yurtman ayrıca ailelere de seslenerek çocuklarını anaokuluna göndermelerini tavsiye etti.

Şenlik tiyatro gösterisi ve pamuk şekeri dağıtımıyla son buldu.