Düzce basını deyince akla ilk gelen Öncü Televizyonunun geride bıraktığı 21.yılda Düzce için sağladığı katkıya teşekkür ederek başarı dileklerinde bulunmak isteyenler, Öncü Medya Grubu’nu ziyaret etti. Ziyarete gelen kamuoyunun önde gelen isimleri tüm çalışanlara Öncü Medya Kurucusu Önder Tonyalı’nın nezdinde teşekkür ederek başarılar diledi. Ziyaretlerin yanı sıra özel günü unutmayan kurum ve kuruluşların temsilcileri de tebrik mesajlarının yer aldığı çiçekler göndererek güzel bir nezaket örneği sergiledi.


SAĞLIK-SEN’DEN ZİYARET

Öncü Medya Grubu ziyaret edenler arasında Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Zekeriya Tozan ve Sağlık-Sen Düzce Şube Başkanı Ayhan Büyükbüngöl, Şube Başkan Yardımcısı Arif Şahin ve Şube Başkan Yardımcısı Cihan Özal yer aldı.





Sağlık-Sen Düzce Şube Başkanı Ayhan Büyükbüngöl ziyarette yaptığı açıklamada, “Basın demokrasinin mihenk taşıdır. İlkeli, seviyeli, dürüst ve tarafsız habercilik anlayışı ile hareket edildiğinde topluma faydası olabilecek bir unsurdur. Öncü TV’yi de sürekli takip ediyoruz. Belirttiğim bu unsurları taşıyarak toplumumuza yön verem bir kurum oldu. Devlet ile Millet arasında siyasiler ile vatandaşlar arasında bir köprü vazifesi gördü. Öncü Medya Grubu’nun bu görevinde başarılı olmasını temenni ediyorum” diyerek duygularını ifade etti.

ÇİÇEK GÖNDEREREK TEBRİK ETTİLER

Ziyaretlerin yanı sıra birçok kurum ve kuruluşların temsilcilerinden çiçek gönderildi. Çiçek göndererek tebrik mesajlarını iletenler arasında Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Anadolu Ajansı Düzce Büro Temsilcisi Ömer Ürer, Düzce Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanvekili Timur Erdem, Oksijen Medya Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, Düzce Esnaf ve Saanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kayıkçı ve Sağlık-Sen Düzce Şubesi yer aldı.

Haber:Y.SEVER