Vali Yılmaz’ın eşi Aysel Yılmaz ve Gönül Elçileri, Anneler günü dolayısıyla bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Hilmi Çilingir Huzurevini ziyaret eden Yılmaz ve Gönül elçileri yaşlılarla sohbet ederek anneler gününü kutladılar ve küçük hediyelerle gönüllerini aldılar. Şehit Annesini de ziyaret eden Yılmaz ve gönül elçileri, rahatsız olan anneye geçmiş olsun dileklerini ileterek anneler gününü kutladılar.

Düzce Gönül Elçileri ve Koruyucu Aile Projesi Koordinatörü Aysel Yılmaz bir ilke daha imza atarak Huzurevi sakinleri ile Sevgi Evleri çocuklarını Anneler Gününde bir araya getirdi.

Düzce ve Gölyakalı Gönül Elçilerinin katılımlarıyla gerçekleşen Anneler Günü Etkinliğinde Aysel Yılmaz, “Eli öpülesi Annelerimizi, büyüklerimizi geleceğin anne ve babası olacak yuvamızda ki yavrularımızla buluşturduk. Gönül Elçilerimizle birlikte bir büyük ev ortamı havasında Anneler günü’nü yaşadık.

Yuvamızda ki genç kızlarımız kendi elleriyle büyüklerimize ikramları sunmanın, hizmet etmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşama zevki tattılar. Bu gibi etkinlikler hayatın deneyimlerinden geçen anne ve babalarımızın yavrularımıza mutlaka bir artı kattıkları ortadadır. Bir arada kaynaşmak; bugün burada bulunan herkes için dağarcıklarında güzel bir anı olarak yer alacaktır.” Dedi.

Fehmi Öney Sevgi Evinde ki Anneler Günü programında; Gölyaka Anadolu Lisesi Öğrencileri gitar ve saz dinletisi ile etkinliğe neşe katarken, sevgi evleri çocukları da Huzurevi sakinlerine çiçek takdim etti.

Haber: H. İŞCAN