Ak Parti Düzce Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen yürüyüşe Milletvekili Fevai Arlsan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar Parti Milletvekili adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir’de katıldı. Belediye Meydanında bir araya gelen partililer adına Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, basın açıklaması yaptı.

Uçar, her annenin güçlü olduğunu belirterek, “Güçlü anneler güçlü Türkiye demektir. Biliyoruz ki herkes ister ama anneler inanır ve çözer. Şu anda ülkemizin 81 ilinde ‘Anneler Günü Yürüyüşü’ ismini verdiğimiz bu etkinlikle annelerimize, kadınımıza ve kadirşinas insanımıza sesleniyor. Annelerimizin göstermiş oldukları gayret ve fedakarlıklardan dolayı teşekkür ediyoruz. Halkımızın desteğiyle toplandık. Anneler Günü yürüyüşü sadece bir gün değil aslında son 12 yıldır sessiz sedasız yürüyor. Bu yürüyüş hangi etnik, dini ya da siyasi görüşten olursa olsun her evlada aynı merhametle bakanların, ülkemiz daha iyi olsun da her kavgayı bitirelim diyen güçlü annelerin yürüyüşüdür. Kadın kolları teşkilatı olarak bize destek veren vermeyen tüm annelerimizin ve evlatlarına daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmaya devam edeceğimize söz veriyor, tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyoruz’’ dedi.
Açıklamanın ardından yaklaşık 100 kişilik grup hazırladıkları pankart ve dövizlerle İstanbul Caddesi’nden Anıt Park Meydanına yürüdü. Kalabalık ardından sessizce dağıldı.

Haber:Y.SEVER