Yağmur yağınca yolların da kayganlaşması kazaları beraberinde getirdi. D-655 karayolu Kabalak Rampası mevkiinde de kaza meydana geldi. Kazada 3 kişi değişik yerlerinden yaralandı. Kaza, Akçakoca istikametinden Düzce istikametine gelen Mehmet Çakmak idaresindeki 81 AF 463 plakalı minibüsün rampada kontrolden çıkması sonucunda gerçekleşti.

Yol kenarında bulunan duvara çarparak durabilen minübüsteki ikisi çocuk 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından tedavisi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın meydana geldiği alandan geçen araçlar ise kaygan yolda zorlukla ilerleyebildi. Yoldan geçen iki motosiklet ise kontrolden çıkarak yola devrildi.

Diğer taraftan yağışla birlikte TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli girişi ve çıkışında da çok sayıda kaza meydana geldi. Bu kazalarda da 2 kişinin yaralandığı öğrenildi. Emniyet ekipleri ise vatandaşları yağışla birlikte kayganlaşan yollarda dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.